Oh My English ! Oh My Result !


Wahhh.. Hari ni ialah hari aku untuk amek result PMR. Aku sure ramai batch97' yang risau , even budak target pon risau Mana taknya,kalau tak dapat  apa yang kita target mesti frust menonggengkan macam upsr dulu ? So untuk PMR tahun ni,aku tak target 8A pon sebab aku rasa , aku akan missed 1 subject . Hohoho dan aku target 7A1B jerk  dan alhamdulillah aku dapat apa yang aku target tu.I'm very grateful even I got 7A. Actually,aku mana pernah dapat 7A pon dalam test or exam yang lepas dan disebabkan itulah aku tak target 8A  Yang aku selalu dapat pun 5A atau 4A. Nak tinggi darjat sikit 6A,hmm tu pon time ujian form 2 jer.

Korang mesti nak tengokkan gambar result aku and my chingu kan? So ,wait for the next entries yeah !! Anyway, sekolah aku 6 orang jer yang straight A, 3 orang kelas aku, sorang kelas kedua -chinese  dan kelas arab 2 orang.Tahniah utk korang yerk *wink cket . 

Aku slack kat BI jer *wek,tu bkan bhsa kebangsaan den dan kalaulah aku dapat BI A..Fuhhh.Melompat aku kat kantin tadi. Dapat 7 pon aku dah cam tak jadi diri aku *blush . Yang paling aku tak sangka kan, KH-ERT aku boleh dapat A.fuyohhhh ,pecah world of record aku tu.Kalau diikutkan sejarah hidup aku,sekali jer aku pernah dapat A,KH. Tu yang aku pernah dapat 6A tu. Yang lain-lain tu okea jerk dan yang paling super-supping kawan dok sblah aku dlm klaz-syera dpt 7A1B jugak dan B dia SCIENCE .Ish ish ish , rugi giler kau kawan *smile . Anyway,before aku habiskan ucapan di entriku kali ni aku nak ucapkan sekali lagi tahniah buat korang semua, bukan yang straight jer tau  yang tak der A pon aku ucapkan sekali.Alhamdulillah one more time before ending my entries.

Assalamualaikum 

p/s - Mood tengah happy nieh sebab dpt result bagoz *wink 2 kali 

XOXO, Double A






6 ulasan :

  1. wah! tahniah syss!! ok la tuuu ! ;) cayok!!!

    BalasPadam
  2. waaaaa tahniah2..hebat dowh..aku dulu PMR 6a2b je..pastu sambung kt sekolah teknik je.pastu masuk matrix pastu UTM.skang dh jd engineer..syukur2..all da best for u in da future k

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah, ada engineer mlawat blog aku.hahaha.thanks kumbang jingga.

      Padam

Comment down here and don't forget to leave your link, so I can 'hit' your blog back ^^

This blog is fully edited by Anis Amirah | Alright reserved by aanisamirah©